Wie zijn wij

Over ons

De Maaltijdservice  is een  organisatie met betrokken medewerkers en niet te vergeten de door onze klanten zeer gewaardeerde vrijwilligers. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk, daardoor kunnen we de prijzen van onze maaltijden scherp houden.

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het beleid van de overheid om ouderen minder validen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Dit willen wij bereiken door het leveren van een kwalitatief goede en betaalbare maaltijd.

De oude tafeltje-dek-je-service behoort vrijwel overal tot het verleden. De  Maaltijdservice  is  overgestapt op het thuisbezorgen van koelverse maaltijden. Niet zomaar een maaltijd, maar gebalanceerd en heerlijk van smaak. 

 

Wat doen wij?

De maaltijden worden door onze vrijwilligers 1 x per week op dezelfde dag en tijd bij u aan huis bezorgd. U krijgt altijd hetzelfde vertrouwde gezicht aan uw deur. Ons kent ons, tijd voor een praatje. En er worden geen kosten berekend voor de bezorging. Onze vrijwilligers hebben geen haast en nemen altijd even de tijd . Het persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk.