Een steuntje in de rug

De meeste klanten zijn wat ouder en vinden het lastig dagelijks voor hun warme maaltijd te zorgen. Daarnaast bezorgd Maaltijdservice Rijn en IJssel bij mensen met een beperking. Zij kunnen daardoor zelfstandig blijven wonen. Het kan ook zijn dat iemand tijdelijk niet kan koken, omdat men thuis zit met een gebroken been, of uit het ziekenhuis komt. Soms ligt juist de partner in het ziekenhuis, waardoor het bereiden van een gezonde maaltijd in het gedrang komt.

Keuze genoeg

Al onze soepen, hoofdgerechten en desserts worden bereid door professionele koks. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit ruim 75 hoofdgerechten. Van traditionele Hollandse kost, visgerechten of exotische gerechten tot vegetarische maaltijden. U vindt altijd een maaltijd die aan uw wensen voldoet. Daarnaast bieden wij ook maaltijden voor mensen met speciale dieetbehoeften. Ook tijdens de feestdagen kunt u speciale feestmenu's bestellen.

Heeft u een dieet?

Dat staat in onze speciaal hiervoor ontwikkelde maaltijdbrochure heel helder uitgelegd. Wij bieden ruime keuze uit natriumbeperkte, glutenvrije, lactosevrije en gemalen maaltijden. Ook staat er een voedingswijzer achterin de brochure. U vindt er van iedere maaltijd een compleet overzicht over de hoeveelheden vetten, koolhydraten, voedingsvezels en nog veel meer.

Maaltijdbrochure

Download hier onze maaltijdbrochure inclusief voedingswijzer.

20221942 Brochure Smakelijk 2023 Extramuraal V 8 Online
PDF – 5,0 MB 453 downloads