Seizoensspecials

Wild Seizoen!

1. Hazenpeper

€ 7,10

1. Hazenpeper

€ 7,10

Hazenpeper

2. Hertensucade in jus

€ 7,10

2. Hertensucade in jus

€ 7,10

Hertensucade in jus

3. Hertenstoverij

€ 7,10

3. Hertenstoverij

€ 7,10

Hertenstoverij

Seizoensspecials Herfst & Winter

5. Hutspot met Hollandse hachee

€ 7,10

5. Hutspot met Hollandse hachee

€ 7,10

Oudhollands stoofgerecht met rundvlees, ui en laurier en een stamppot van aardappel, wortel en ui.

6. Speklapje met piccalilly en boerenkoolstamppot

€ 7,10

6. Speklapje met piccalilly en boerenkoolstamppot

€ 7,10

Gekruide speklapjes met huisgemaakte piccalilly met o.a. bloemkool, zilveruitjes, augurk, wortel en paprika met een romige boerenkoolstamppot.

7. Boerenkoolstamppot met rookworst en jus

€ 7,10

7. Boerenkoolstamppot met rookworst en jus

€ 7,10

Heerlijke rookworst met jus en een stamppot van aardappelen en boerenkool. Lekker Hollands!

8. Rundersaucijs met jus en zuurkoolstamppot

€ 7,10

8. Rundersaucijs met jus en zuurkoolstamppot

€ 7,10

Gebraden runderworstje met jus en een winterse zuurkoolstamppot. Lekker Hollands!

9. Verse worst met jus en hutspot

€ 7,10

9. Verse worst met jus en hutspot

€ 7,10

Gebraden varkenssaucijs met jus en een romige stamppot van wortel en ui.

10. Limburgse stoofschotel met spruitjes en gekookte krielaardappeltjes

€ 7,10

10. Limburgse stoofschotel met spruitjes en gekookte krielaardappeltjes

€ 7,10

Typisch Limburgs zuurvlees met ui en kruiden, gekookte spruitjes en krielaardappeltjes.

11. Boeuf bourguignon met worteltjes en gekookte aardappelen

€ 7,10

11. Boeuf bourguignon met worteltjes en gekookte aardappelen

€ 7,10

Stoofpotje van rundernatuurvlees met champignons, waspeen, spek en zilveruitjes, met geglaceerde worteltjes en gekookte aardappelen.

12. Plantaardige kipstukjes in paddenstoelenjus

€ 7,10

12. Plantaardige kipstukjes in paddenstoelenjus

€ 7,10

Vegetarische kipstukjes in een jus van champignons, paddenstoelen en truffeltapenade met bladspinazie en aardappelpuree met pastinaak.