Vis
39. Fusilli met gerookte zalm, dille en spinazie

39. Fusilli met gerookte zalm, dille en spinazie
Romige pastaschotel met gerookte zalmstukjes, spinazie en een gesmoorde groentemix van tomaat, ui, venkel, wortel met tijm, laurier en knoflook.
40. Thaise viscurry met witte rijst

40. Thaise viscurry met witte rijst
Pittige curry met vis zoals kabeljauw, zalm, pangafilet, koolvis en diverse groenten zoals courgette, wortel en boontjes met witte rijst.
41. Gebakken zalmfilet met Normandische saus

41. Gebakken zalmfilet met Normandische saus
Gebakken zalmfilet met een saus van tomaat, courgette, paprika en Provencaalse kruiden, bladspinazie en luchtige aardappelpuree met bieslook.
42. Pangafilet in Provencaalse saus

42. Pangafilet in Provencaalse saus
Gepocheerde pangafilet in een saus van tomaat, knoflook en Provençaalse kruiden, geglaceerde Parijse worteltjes met bieslook en aardappelpuree.
43. Kibbeling met ravigottesaus

43. Kibbeling met ravigottesaus
Gefrituurde witvisstukjes met een saus van augurk, kappertjes en verse kruiden, groentemix met oa bonen, wortel, mais en paprika en gebakken krielaardappeltjes.
44. Lekkerbekje met ravigottesaus

44. Lekkerbekje met ravigottesaus
Lekkerbekje in ravigottesaus, gemengde groenten met oa champignon, koolrabi en tuinerwten en aardappelpuree met tuinkruiden.
45. Pangafilet in mosterdsaus

45. Pangafilet in mosterdsaus
Pangafilet in mosterdsaus met snijbonenstamppot