Rookworst Met Jus
Slavink met jus een mix van doperwten met worteltjes en gekookte aardappeltjes.
Gestoofde Karbonade met jus, romige witlof met spek, gekookte krielaardappeltjes.
Varkensgehaktballen in jus gesmoorde rodekool met appeltjes en kaneel met kruimige gekookte aardappelen.
Elzasser Zuurkoolschotel, een traditionele Duitse zuurkoolschotel met een plakje casselerrib en een gekruid speklapje en aardappel.
Gebakken kruidige speklapjes in jus, met een luchtige andijviestamppot met spekjes, nootmuskaat en witte peper.
Volkoren macaronischotel met diverse groenten als wortel, champignon, maïs en een smeuige ham-kaas saus
Babi pangang in een kruidige zoetzure saus met Oosterse groenten en ananas en gebakken bami.
Gekruide varkensfricandeau met een compote van sjalotten, paprika, rozijnen, rode wijn en knoflook met broccoli en gebakken krieltjes.
Licht gekruide en gebraden varkenssaucijs met jus, ambachtelijke rodekool met appeltjes en luchtige aardappelpuree.
Varkensschnitzel met een romige champignonsaus, spinazie à la crème en aardappelpuree met spek en bieslook
Varkenshaasstukjes in champignonsaus. spinazie à la crème. gekookte aardappelen.
Hamlapje met jus, sperziebonen, aardappelpuree met tuinkruiden
arkensstoofpotje met vergeten groentemix en mini krieltjes
Hamlapje in stroganoffsaus. Bloemkool à la crème. Gekookte aardappelen