Natuurlijk gezond

Het is belangrijk om voldoende voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen. In onze maaltijden worden dan ook uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dankzij een speciaal productieproces blijven de voedingsstoffen en vitaminen uitstekend bewaard.

Waarom een koelvers maaltijd?

U bepaalt zelf wat u eet en hoeft dus nooit te eten "wat de pot schaft". Iedere klant bestelt wekelijks zijn of haar maaltijden naar eigen smaak en inzicht. In de maaltijdenbrochure staan de meest uiteenlopende gerechten. Traditionele gerechten met aardappelen, groente en vlees, maar ook pasta's, visgerechten of vegetarische maaltijden. Tijdens de feestdagen bieden wij u een aantal feestelijke maaltijden. Onze maaltijden zijn niet voor niets zo populair. Het zijn lekkere, gevarieerde en eerlijke maaltijden. Het assortiment wisselt per seizoen.

Belangrijk is dat de maaltijden volledig voldoen aan de richtlijnen van Het Voedingscentrum, qua voedingsstoffen, variatie en hygiëne. En natuurlijk altijd bereid met kraak-verse ingrediënten. De maaltijden worden zo verpakt, dat ze na levering in de koelkast nog 10 dagen houdbaar zijn.

Gratis magnetron

De maaltijden worden in de magnetron bereid.
wie geen magnetron heeft, krijgt van ons gratis een magnetron in bruikleen!

Dieetwensen

Heeft u dieetwensen? Dan kunt u die natuurlijk aan ons doorgeven. Wij houden hier vervolgens rekening mee in de bereiding van uw maaltijden. Voor meer informatie kijkt u in onze maaltijdenbrochure via de downloadknop hieronder.

Maaltijdbrochure

Download hier onze maaltijdbrochure inclusief voedingswijzer.

Smakelijk 2024 2025
PDF – 13,7 MB 294 downloads